جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • قوانین و مقررات سایت

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
perm_identity
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • قوانین و مقررات سایت
تاجرآموز
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • قوانین و مقررات سایت
ورود و ثبت نام

وبلاگ

کسب درآمد ثابت از بازار بورس

access_time1398-11-24
perm_identity ارسال شده توسط تحریریه تاجرآموز
folder_open کسب و کار اینترنتی
visibility 1.56k بازدید
کسب درامد از بورس

به نظر شما کسب درآمد از بورس چقدر است؟ آیا می توان درآمد میلیونی از بورس داشت؟ آیا سود تضمینی در بورس سرمایه گذاری وجود دارد؟ حداقل سرمایه گذاری در بورس چقدر است؟ علت ضرر در بورس چیست؟ چگونه تشخیص دهیم چه موقع از سهم خارج شویم؟

راهنمای محتوا برای شما پنهان
1. بورس چیست؟
2. کلاس بورس چیست؟
2.1. آیا سرمایه گذاری در بورس خوب است؟
3. سرمایه گذاری در بورس چیست؟
3.1. چرا افراد برای سرمایه گذاری در بورس استقامت نشان می دهند؟
3.2. روش های کسب درآمد از بورس به چه صورت است؟
3.3. درآمد حاصل از بورس حلال است؟
3.4. درآمد سرمایه گذاری از بورس به چه میزان است؟
3.5. آیا درآمد میلیونی از بورس واقعی است؟
3.6. سرمایه گذاری در بورس برای تازه واردان به چه صورت است؟
3.7. چگونه تجربه سرمایه گذاری در بورس داشته باشیم؟
3.8. چگونه تجربه فعالیت در بورس پیدا کنیم؟
3.9. به چند روش می‌توان در بازار بورس سرمایه‌گذاری کرد؟
3.10. چه موقع باید آموزش کامل بورس را شروع کنیم؟
3.11. برخی از مفاهیم اولیه بورسی:
4. چگونه آموزش بورس را شروع کنیم؟
4.1. آیا به آموزش رایگان بورس می توان اعتماد کرد؟
4.2. چگونه در بورس ضرر نکنیم و به موقع از سهم خارج شویم؟
4.3. آیا سود تضمینی در بورس امکان پذیر است؟
4.4. آیا سود ثابت در بورس را می توان تضمین کرد؟
5. علت ضرر در بورس چیست؟
5.1. چه موقع از سهم خارج شویم؟

بورس چیست؟

برای شناخت این که واقعا بورس چیست و آشنایی بیشتر با آن بهتر است از تعریف “بازار” شروع کنیم. در یک تعریف ساده بازار مکانی است که در آن خرید و فروش صورت می گیرد.

هرگاه شرایطی فراهم شود که بین خریدار و فروشنده رابطه برقرار شود و معامله ای صورت پذیرد بازار تشکیل شده است. این شرایط می تواند مکان خاصی یا شبکه ای ارتباطی مثل اینترنت باشد.

کسب درآمد از بورس | بورس چیست

در بازار به طور کلی دو نوع دارایی، دارایی های واقعی (مثل زمین، ساختمان و انواع کالا مانند ماشین، لوازم خانگی و …)و دارایی های مالی (یا دارایی های کاغذی اسنادی هستند، مثل سهام و اوراق مشارکت)، مورد معامله قرار می گیرند. دارایی های واقعی همان دارایی های فیزیکی هستنددارایی های مالی وبورس بازاری است که در آن دارایی های مختلف مورد معامله قرار می گیرد.

کلاس بورس چیست؟

اگربخواهید در بورس تبدیل به یک معامله گر حرفه ای شوید، باید تمامی اطلاعات مربوط به آن را بدانید، به همین دلیل کلاس بورس روش های تحلیل بنیادی، تحلیل تکنیکال، روانشناسی بازار ومدیریت سرمایه و ریسک را آموزش می دهد که شما می‌توانید با آن در بورس تبدیل به یک معامله گر حرفه‌ای و موفق شوید.

کسب درآمد از بورس | کلاس بورس چیست

آیا سرمایه گذاری در بورس خوب است؟

قبل از ورود به بازار بورس، اوّلین سوالی که به ذهن خطور می کند این است که آیا در اقتصاد ایران سرمایه گذاری در بورس خوب است و کسب درآمد از بورس ممکن است یا خیر؟

حتی بزرگ‌ترین تحلیل‌گرها هم در مورد آینده سهم‌ها مطمئن نیستند. بدیهی است که هر سرمایه‌گذاری علاوه بر سودهای احتمالی، می‌تواند ضرر و زیان‌هایی هم به همراه داشته باشد. افراد بسیاری بر این باورند که ورود به بازار بورس یعنی پولدار شدن یک شبه! که یکی از باور‌های غلط سرمایه‌گذاری در بورس است.

بورس هم روزهای خوب دارد و هم روزهای بد. خوب بودن سرمایه گذاری در بورس کاملاً بستگی به خود شما و دیدگاه شما در رابطه با سرمایه‌ گذاری در بورس دارد.

سرمایه گذاری در بورس چیست؟

بورس، بازاری است که در آن خریدارها و فروشنده‌های سهام یا دارایی خود را به فروش می‌رسانند. برای شرکت در این بازار شما نیاز به یک کارگزار رسمی و کد معاملاتی (کد بورسی یا کد سهامداری) دارید.

شرکت‌های کارگزاری در واقع واسط بین شما و بازار بورس هستند و وظیفه انتقال سفارشات خرید و فروش سهام را به سامانه معاملاتی بورس برعهده دارند. اینکار می‌تواند بصورت دستی و توسط خود کارگزار صورت بگیرد یا اینکه سرمایه‌گذار با دسترسی به نرم‌افزار معاملات آنلاین، سفارش را بطور مستقیم ثبت کند.

پیشنهاد میکنیم مطالعه کنید:
کسب درآمد از شارژ پرینتر

سرمایه گذاری در بورس

کد معاملاتی نشان‌دهنده هویت شما در بورس تهران است. با وجود بیش از ۱۰۰ شرکت کارگزاری فعال، انتخاب از بین آنها برای شما مشکل خواهد بود. در خصوص تصمیم گیری برای ورود به بازار بورس توجه داشته باشید که برای شروع به کار و سرمایه گذاری در بورس همیشه آن قسمت از درآمد خود را که برای آن برنامه‌ ای ندارید وارد بورس کنید.

چرا افراد برای سرمایه گذاری در بورس استقامت نشان می دهند؟

افراد به طور معمول به خاطر این که نمی دانند از کجا و چگونه سرمایه گذاری خود را شروع کنند، از آغاز کار طفره می روند یا به دلیل زیان سرمایه گذاری های قبلی یا رشد منفی بازارهای سهام ، از سرمایه گذاری جدید سرباز می زنند.

خیلی از افرادی که در بورس سرمایه گذاری می کنند با ضرر مواجه می شوند و فقط تعدادی کمی هستند که می توانند در آن سود کنند. بسیاری از افراد سرمایه گذاری در بورس را با تفکر اشتباهی آغاز می کنند بصورتی که آنها به خاطر جبران کمبودهای مالی می خواهند بیایند و یک شبه پولدار شوند!

سرمایه گذاری در بورس

اما در بازار بورس بسیار مهم است که شما در ابتدا دانش تحلیل درست بازار بورس را فرا بگیرید و پس از آن خودتات را از نظر ریسک پذیری بشناسید تا بتوانید در این بازار بمانید. آگاهی از خطاهای رایج و مخرب در سرمایه گذاری در بورس، مهمترین بخش از یک برنامه موفق سرمایه گذاری است.

روش های کسب درآمد از بورس به چه صورت است؟

برای کسب درآمد از بورس نیازمند سه عنصر«مهارت»، «تجربه» و «سرمایه» هستید. اگر مهارت و تجربه ندارید، می‌توانید با استفاده از یک مشاور مالی مساله را حل کنید. درباره سرمایه هم حتما نباید برای سرمایه‌گذاری در بورس چند صد میلیون تومان پول داشته باشید، بلکه با مبالغ کم حتی یک میلیون تومان هم می‌توانید فعالیت در بورس را آغاز کنید.

روش های کسب درآمد از بورس

نکته قابل توجه در مورد سرمایه گذاری در بورس این است که همان طور که احتمال ضرر و زیان بالا در بازار بورس وجود دارد، کسب سود میلیونی در بورس نیز امکان‌پذیر است. خرید سهام در بورس یک نوع سرمایه‌ گذاری محسوب می شود و ویژگی این نوع سرمایه ‌گذاری نیز همین است که شما مطمئن نیستید که بازدهی این سرمایه گذاری برای شما چقدر خواهد بود.در زیر روش های کسب درآمد از بورس را بیان می کنیم.

روش اول کسب درآمد از بورس:

در روش اول، شما پس از اینکه سهام یک شرکت را در بورس خریداری کردید، پس از مدتی قیمت سهام رشد می‌کند. در این حالت شما اگر سهام را بفروشید، مابه التفاوت قیمت خرید سهام و قیمت فروش سهام سود شما و در واقع، میزان درآمد شما از بورس بوده است.

روش دوم کسب درآمد از بورس:

روش دیگر کسب درامد از بورس این است که شرکت صاحب سهام، سود هر سهم را بین صاحبان آن توزیع می کند. به این صورت که شما سهام یک شرکت مدنظر خود را خریداری می‌ کنید و پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه سهام، این شرکت مبلغی سود بین سهامدارانش تقسیم کرده و به آن ها پرداخت می کند. اگر در زمان برگزاری مجمع شرکت، شما نیز سهام آن شرکت را در اختیار داشته باشید، سود آن سهام را می‌توانید دریافت کنید.

درآمد حاصل از بورس حلال است؟

اکثر افراد چه انهایی که در بازار بورس فعالیت دارند و چه ندارند یکی از سوالاتی که پرسیده‌اند این است که: آیا بورس قمار است؟ آیا بورس حرام است؟ حکم شرعی بورس چیست و آیا درآمد حاصل از بورس حلال است؟

فرق قمار و بورس در این است که در قمار، خوردن مال به باطل صورت می‌گیرد یعنی بدون مجوز یا عقود شرعی است ولی در بورس اگر بر اساس عقود شرعی و اسلامی عمل شود خرید و فروش بی اشکال است.

کسب درامد از بورس | آیا بورس حلال است

بطور کلی فعّالیّت در بورس و خرید سهام و تعیین سود سالانه برای آن بر طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی که به تأیید شورای محترم نگهبان قانون اساسی رسیده انجام می‌گیرد محکوم به صحّت و حلیّت است

پیشنهاد میکنیم مطالعه کنید:
راه اندازی کسب و کار اینترنتی با سرمایه کم

درآمد سرمایه گذاری از بورس به چه میزان است؟

باید در نظر داشت که بورس ایران یک بورس درصدی است یعنی اینکه محدودیت بالا و پایین شدن قیمت دارد یعنی اگر شما سهامی را بخرید امکان ندارد همین فردا قیمت آن سهام نصف شود یا فردا پول شما دوبرابر شود!

درآمد سرمایه گذاری در بورس

اولین و یکی از مهم ترین چیزهایی که قبل از شروع باید درباره بورس بدانید این است که در بورس مثل بانک هیچ سود قطعی و از قبل تضمین شده ای وجود ندارد. درواقع سود تضمینی در بورس و سود ثابت در بورس وجود ندارد.

آیا درآمد میلیونی از بورس واقعی است؟

خیلی ها در جستجوی این هستند که درآمد ماهیانه از بازار بورس چقدر است؟ باید گفت درآمد ماهیانه از بازار بورس به تخصص شما و به میزان سرمایه شما در این بازار بستگی دارد.

سود سرمایه گذاری در بورس، رقم و عددی قطعی نیست و نمی‌توان از آن به عنوان یک روش ثابت و ساده یاد کرداین شما هستید که حضور و شرایطی می‌سازید که سرمایه گذاری در بورس برای‌تان سودآور می‌شود یا سر تا پا ضرر.

سرمایه گذاری در بورس برای تازه واردان به چه صورت است؟

بورس، جزو پیچیده ترین و تخصصی ترین بازارهای مالی جهان است که عوامل مختلفی در تعیین سود بازار بورس و زیاندهی آن نقش دارند. به همین دلیل آموزش و تخصص، شرط لازم برای ورود به این بازار است. در ادامه خواهیم گفت سرمایه گذاری در بورس برای تازه واردان به چه صورت است و برا ی جلوگیری از ضرر چه باید بکنند.

افراد تازه کار باید از خرید مستقیم سهام خودداری کنند. خرید مستقیم سهام با ریسک های متعددی روبروست که باید سهامداران، پیوسته آنها را بررسی و میزان تاثیرشان بر سهم را لحاظ کنند که این موضوع از توان تازه واردان خارج است.

بنابراین پیشنهاد می شود به جای خرید مستقیم سهام، تازه واردان بازار سرمایه بهتر است که به صورت غیرمستقیم در بورس سرمایه‌گذاری کنند که دو روش مرسوم در بورس برای سرمایه‌گذاری غیرمستقیم خرید واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری و ایجاد سبد اختصاصی توسط شرکت‌های سبد‌گردان است.

چگونه وارد بورس شویم

در حال حاضر از دو روش رسمی سبدگردانی اختصاصی و صندوق سرمایه‌گذاری مشترک جهت سرمایه‌گذاری به روش غیرمستقیم در بورس اوراق بهادار استفاده می‌شود.

صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک توسط کارگزاران رسمی بورس تاسیس می‌شود و تحت نظارت سازمان بورس و با مدیریت افراد متخصص فعالیت دارند. مدیران صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک وجوهی را که سرمایه‌گذاران در اختیار آن‌ها قرار داده‌اند را در سبد متنوعی از سهام سرمایه‌گذاری می‌کنند.

در نتیجه ریسک سرمایه‌گذاری در بورس برای تازه واردان کاهش پیدا می‌کند.

اما سبدگردانی فرآیندی است که طی آن فرد خبره و متخصص براساس سطح ریسک‌پذیری و میزان سرمایه سرمایه‌گذار، سبدی مناسب و اختصاصی برای سرمایه‌گذار تشکیل می‌دهد و به صورت مستمر نیز بر آن نظارت و اعمال مدیریت دارد.

چگونه تجربه سرمایه گذاری در بورس داشته باشیم؟

برای شروع تجربه سرمایه گذاری در بورس با پول کم شروع کنید و باید سرمایه خود را مدیریت کنید تا ضرر و آسیب نبینید. باید توجه کنید که پول قرضی و یا همه‌ی زندگی خود را در بورس نیاورید باید پولی را بیاورید که کنار گذاشته‌اید.

حداقل سرمایه برای ورود به بورس محدودیت خاصی ندارد. با هر مقدار پول می‌توانید وارد بازار بورس شوید شما با ۱۰۰ هزار تومان، یک میلیون تومان و ۱۰۰ میلیون تومان با هرچیزی می‌توانید وارد بازار بورس شوید.

بازار سرمایه و به ویژه بازار بورس اوراق بهادار این امکان را فراهم می‌کند تا هر فرد به میزان دارایی و سرمایه‌ای که دارد در یک یا چند شرکت بزرگ سرمایه‌گذاری کند، و در سود آن‌ها شریک شود.پس بدون نگرانی می توانید تجربه سرمایه گذاری در بورس را از الان آغاز کنید.

چگونه تجربه فعالیت در بورس پیدا کنیم؟

برخی افراد به اشخاص عادی توصیه می‌کنند وارد بورس نشوند. بسیاری هستند که افراد تازه‌کار را از ورود به بورس منع می‌کنند و دلیل اینکار را پرریسک بودن بازار بورس و امکان مسدود شدن سرمایه برای مدت طولانی می‌دانند، در حالی که همه افراد می‌توانند با کسب علم و آموزش‌های لازم و تجربیات کافی، مانند افراد حرفه‌ای در بورس سرمایه‌گذاری‌ پر سودی داشته باشند.

پیشنهاد میکنیم مطالعه کنید:
کسب درآمد واقعی برای افرادی که ایده ای ندارند

برای انجام معامله در بورس هر شخص حقیقی یا حقوقی نیاز به یک کارگزار رسمی و دریافت کد معاملاتی از آن دارد. در بورس کد معاملاتی هر فرد شناسه او در بازار است.

به چند روش می‌توان در بازار بورس سرمایه‌گذاری کرد؟

روش مستقیم: در این روش سرمایه‌گذار با تکیه بر دانش، تخصص و تحلیل خود اقدام به سرمایه‌گذاری و ورود به بازار می‌کند. مسئولیت سود یا زیان حاصل از سرمایه‌گذاری به‌طور مستقیم بر عهده شخص سرمایه‌گذار است.

روش غیر مستقیم: در این روش بین سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیر یک موسسه مالی به‌عنوان واسط عمل می‌کند. سرمایه‌گذار وجوه خود را در اختیار این موسسات مالی قرار می‌دهد و آن‌ها با بکار‌گیری تخصص، دانش و تبحر تحلیلی و مالی و همچنین تجربه خود در بازار سرمایه فرایند سرمایه‌گذاری را به نیابت از سرمایه‌گذار انجام می‌دهند.

به سرمایه‌گذاران غیر حرفه‌ای و با درجه ریسک‌پذیری پایین که فرصت و تجربه کافی برای فعالیت مستقیم در بازار بورس را ندارند توصیه می‌شود یکی از انواع روش‌های سرمایه‌گذاری غیر مستقیم را برای فعالیت خود در بازار سرمایه انتخاب نمایند.

چه موقع باید آموزش کامل بورس را شروع کنیم؟

بازار بورس هم سود دارد و هم ضرر اما ما باید دانش و تجربه‌ی خود را زیاد کنیم تا سودمان زیاد بشود و ضررمان کم و برآیند معاملاتمان در یک سال مثبت باشد.
هیچ فعالیتی در دنیا وجود ندارد که نیاز به مهارت نداشته باشد. سرمایه‌گذاری در بورس هم برای خرید و فروش سهام؛ مقررات و قوانین دارد که باید بیاموزید.

پس از یادگیری مفاهیم اولیه بورس، باید بدانید کدام سهام یا اوراق بهادار را در چه زمانی بخرید و چه زمانی بفروشید تا بتوانید کسب سود کنید. اینکار از طریق یادگیری روانشناسی بازار، تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال میسر است و همزمان با یادگیری نیاز به کسب تجربه و تمرین دارد.

برخی از مفاهیم اولیه بورسی:

شاخص بورس: به‌طور کلی شاخص‌ها در بورس برای بررسی و ارزیابی وضعیت گذشته و وضعیت فعلی بورس از جنبه‌های مختلف و همین‌طور پیش‌بینی روند آینده آن، شناسایی شدند. شاخص‌ها و نوسانات آن‌ها نقش مهمی در تصمیم‌گیری سرمایه‌گذاران ایفا می‌کنند.

شاخص‌های بورسی انواع مختلفی دارند که هر یک وضعیت بورس را از جنبه‌ خاصی بررسی می‌کنند.

شاخص کل: یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین شاخص‌های بورسی است که مورد استفاده سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد. شاخص کل که به آن شاخص قیمت و بازده نقدی هم گفته می‌شود، نشان‌دهنده سطح عمومی قیمت‌ها و سود شرکت‌های پذیرفته شده در بورس است. تغییرات این شاخص بیانگر میانگین بازدهی سرمایه‌گذاران در بورس است.

سهم: سرمایه هر شرکت سهامی عام، به قسمت‌های مساوی تقسیم می‌شود که به هریک از این قسمت‌ها “سهم” گفته می‌شود. قیمت اسمی هر سهم در ایران ۱۰۰۰ ریال است.

چگونه آموزش بورس را شروع کنیم؟

در صورتی که بخواهید سرمایه‌گذار فعال در بورس باشید باید سطح دانش خود در زمینه‌های متنوع را بالا ببرید و به اندازه کافی مطالعه داشته باشید.

اولین قدم برای وارد شدن به دنیای سرمایه گذاری در بورس، افتتاح حساب در یک کارگزاری است. بعد از افتتاح حساب در کارگزاری، اکنون شما آماده خرید و فروش سهام هستید. اما این تازه شروع راه است.

در بورس، شما با پولتان معامله می‌کنید. در نتیجه هر سود و زیانی به طور مستقیم، سرمایه شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد. پس اولین قدم این است که بدانید سهام کدام شرکت‌ها را در کدام قیمت‌ها خرید و فروش کنید.

شما باید صندوق‌ها را هم بشناسید برای آشنایی با اصول و روش‌های کسب سود در این بازار بهتر است دوره های آموزش بورس را یادبگیرید.

آیا به آموزش رایگان بورس می توان اعتماد کرد؟

سرمایه گذاری در بورس چون یکی از بهترین روش های سرمایه گذاری محسوب می‌شود، برای بسیاری از افراد جذاب است. اما برای اینکه بدانیم چگونه در بورس سود کنیم، باید آموزش بورس را شروع کنیم.

پیشنهاد میکنیم مطالعه کنید:
کسب درآمد از تولید چیپس میوه؛ بهترین راه کسب درآمد در خانه

مطالعه کتاب های بورسی، مشاهده ویدیوهای آموزش رایگان بورس، شرکت در کلاس های حضوری آموزش بورس یا استفاده از دوره های آموزشی بورس به صورت آنلاین می تواند ما را یاری کند تا با آموزش بورس از صفر تا صد آشنا شویم.

هر سرمایه گذار می‌تواند با گذراندن دوره های آموزش بورس و تمرین و تکرار مباحث کاربردی مطرح شده در آن، شروع به معامله در بازار بورس نموده و با کسب تجربه به یک معامله گر موفق تبدیل شود.

شرکت در کلاس های آموزش رایگان بورس از بهترین راهکارها جهت آموزش بورس می باشد. موفقیت در این دوره ها بستگی به فرد و کیفیت آموزش ها زمان برگزاری کلاسها فضای فیزیکی کلاس سطح دانش اساتید دارد. همه این عوامل در کنار هم تعیین کننده این خواهم بود که کلاس های آموزشی رایگان تا چه حد موفق بوده اند.

چگونه در بورس ضرر نکنیم و به موقع از سهم خارج شویم؟

شما باید بدانید که پول شما در بورس به طور ناگهانی غیب نمی‌شود و یا نابود نمی‌شود چراکه بورس در روز ۵ ٪ بیشتر نمی‌تواند بالا برود یا ۵ ٪ بیشتر نمی‌تواند پایین برود و در یک ماه ممکن است ۱۰ ٪ یا ۲۰ ٪ یا گاهی اوقات یک نوسانی داشته باشد.

نکته اینجاست که برای اینکه در بورس ضرر نکنید باید زمان صحیح ورود را تشخیص دهید و به موقع از سهم خارج شوید.

زمان صحیح ورود به یک سهم چیست؟

“شرایط صحیح” وضعیتی است که حرکت قیمت ها در جهت دلخواه و مورد نظر می باشد و برآورد ما اینگونه است که این مدت منجر به سود کافی گردد و در بورس ضرر نکنیم.
و اما “زمان صحیح” زمانی است که قیمت ها در مسیر و جهت دلخواه شروع می شود و مهمترین دغدغه و نگرانی بعد از شرایط درست می باشد.
بعد از طی کردن مراحل ذکر شده حالا باید برای تحلیل از تحلیل تکنیکال استفاده نماییم که به ما کمک می کند تا شرایط و زمان درست را پیدا کنیم و به سودسازی بپردازیم و در بورس ضرر نکنیم.

سرمایه گذاران در جریانند که تعداد زیادی استراتژی ورود در تکنیکال وجود دارد که معمولا طبق متغیرهایی مانند رفتار قیمت، عملکرد مالی، رفتار حجم،اندیکاتورها، نوسانات، اخبار جدید و … برقرار میباشند که در عمل می توان از یک یا ترکیبی از آنها استفاده نمود.

زمان صحیح خروج از یک سهم چیست؟

نکته بعدی که باید رعایت کنیم تا در بورس ضرر نکنیم این است که بعد از خرید یک سهم باید یک مقداری از قیمت را مشخص نماییم،تا اگر شاهد افت سهم بودیم برای جلوگیری از ضرر بیشتر از آن سهم خارج شویم تا ضرر بیشتر نکنیم.

تعیین زمان درست و به موقع خروج نیز به اندازه زمان ورود و حتی شاید بیشتر اهمیت دارد. بیشتر افراد نمی دانند چه زمانی باید از سهم خارج شوند و به همین دلیل ضرر و زیان هنگفتی نصیبشان میشود البته زمان خروج پیچیده تر از زمان ورود می باشد و فقط با استفاده از تحلیل تکنیکال نمی توانیم زمان خروج را تشخیص دهیم. در واقع باید علاوه بر تحلیل تکنیکال به بررسی روانشناسی و رفتار مالی آن بپردازیم تا به طور صحیح زمان خروج را تشخیص دهیم.

آیا سود تضمینی در بورس امکان پذیر است؟

مفهوم درآمد تضمینی و ماهیانه از بورس به این معناست که شما هر ماه بتوانید درآمدی از بازار سرمایه کنید و این درآمد در هیچ زمانی متوقف نیز نشود.
لازم به ذکر است که با توجه به ماهیت بورس، چنین موضوعی در بازار سرمایه بی‌معنی است.

اما نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که بر خلاف ماهانه نبودن امکان سود آوری در بازار بورس، امکان کسب سود های چند صد درصدی در بازار سرمایه وجود دارد و همین مسئله ‌بر جذابیت این فرصت سرمایه ‌گذاری افزوده است.

سود تضمینی در بورس

اما نکته ای که در این میان باید به آن توجه کنید این است که سود تضمینی بورس و تضمین کسب درآمد از بورس به شدت در گرو رفتار معاملاتی شما و افق سرمایه‌ گذاری شما در یک موقعیت معاملاتی می باشد.

پیشنهاد میکنیم مطالعه کنید:
کسب درآمد از کاشت خیار گلخانه ای

همین مسئله که تعیین می کند که می توانید در طی چند ماه درآمد کسب کنید و یا اینکه پس از گذشت چندین ماه و حتی چند سال به بازدهی بزرگ ‌تری دست پیدا کنید.

سود تضمینی در بورس وجود دارد به این شکل که در شرکت سبدگردان هدف سبد مطمئن سبدی است که به هیچ عنوان ریسکی ندارد و از سپرده گذاری در بانک مطمئن تر است.

سبد مطمئن شرکت سبدگردان هدف طوری طراحی شده است که تمام سرمایه شما در بخش اوراق مشارکت و اوراق های تضمین شده توسط دولت سرمایه گذاری می گردد. یعنی اصل سرمایه و سود آن تضمین شده است و با اندک نوسانی که بازار اوراق دارد برای سرمایه گذاران سودی بیشتر از سود بانکی کسب می گردد.

توجه داشته باشید که دولت درصد کمی از سپرده بانک ها را به منظور تضمین حساب ها توسط بانک مرکزی بلوکه می کند و در صورت ورشکستگی بانک، تضمین دولتی برای اصل سرمایه وجود ندارد و در قرارداد که سپرده گذار با بانک امضا می کند زمانی برای بازگرداندن اصل سرمایه در صورت ورشکستگی بانک تعریف نشده است.

آیا سود ثابت در بورس را می توان تضمین کرد؟

برخلاف تصور عامه، هیچ تضمینی برای پرداخت سود در هیچ‌یک از صندوقهای سرمایه گذاری وجود ندارد. بنا بر قوانین سازمان بورس هیچ‌کدام از صندوقهای سرمایه گذاری اجازه‌ی تضمین سود را ندارند.

علت ضرر در بورس چیست؟

فعالیت در بورس به صورت خلاصه شامل انتخاب سهام مناسب در قیمت مناسب و فروش آن در قیمت‌های بالاتر و در نتیجه کسب سود است.

برای موفقیت در بورس باید بتوانید وضعیت کلی اقتصاد، صنایع و شرکت‌های گوناگون را به روش‌های مختلف تحلیل کنید، با ابزارهای مختلف تحلیل آشنایی داشته باشید و روندهای رشد و افت قیمت‌ها را تشخیص دهید تا بتوانید به موقع سهام مورد نظر را پیدا کنید و به موقع نیز آن را بفروشید.

چون در بورس همیشه احتمال ضرر وجود دارد و امکان ندارد شخصی وارد بورس شده باشد و سهم خریده باشد و همیشه سود کرده باشد.

بنابراین ضررها را باید به عنوان بخشی از این کار قبول کنید. اما باید ضررهایتان کم و سودهایی که میکنید زیاد باشد تا در نهایت از سرمایه تان کم نشود.

چه موقع از سهم خارج شویم؟

اگر انتخاب زمان و قیمت خرید سهام شما به هر دلیلی اشتباه از کار درآمد بدون اتلاف وقت و بدون آنکه درگیر غرور و اطمینان بیش از حد بشوید، باید سریعاً وارد عمل شوید، جلوی زیان را بگیرید و به سرمایه گذاری خود در سهام برنده ادامه دهید.

اشتباه شایع سرمایه‌گذاران در بورس ایران این است که بسیاری از آنها هنگامی که با ضرر و زیان در خرید یک سهم مواجه می‌شوند، منتظر می‌مانند تا روند بازار مثبت شود و آن سهم به قیمت اولیه خود باز گردد.

اما شاید بهتر باشد به جای آنکه منتظر شویم تا سهم الف که دارای جو مثبتی نیست دوباره بیش از ۱۰ درصد رشد کند تا به جای اول برسد، با فروش سهام شرکت الف، سهم ب را خریداری کنیم که هم اکنون دارای روند صعودی است.

در صورتی که با هدف کوتاه‌مدت سرمایه‌گذاری می‌کنید اولین قانون آن است که در صورت رسیدن سهم به حدضرر تعیین شده، بلادرنگ آنرا بفروشید.

تجربه نشان می‌دهند سهامی که به خوبی و بر اساس مطالعه دقیق چه از نظر بنیادی(سود، رشد، فروش و … ) و چه با تحلیل تکنیکال انتخاب شده و در زمان و قیمت مناسب خریداری شده‌اند، نباید نسبت به قیمت خرید با کاهش شدید ۱۰ درصدی مواجه شوند، بنابراین هر گاه سهام خریداری شده توسط شما بیش از ۸ درصد یا ۱۰ درصد از ارزش خود را از دست داد، به احتمال قوی شما در یک قیمت نامناسب وارد سهم شده‌اید.

اشتراک گذاری:
درباره تحریریه تاجرآموز

مهم در یک کسب و کار اینترنتی آزادی آن است. اگر آزادی را از یک فرد تاجر یا فروشنده بگیرید، همه دنیای او را گرفته اید. اگر شما دوست دارید از کسب و کارتان به راحتی پول درآورید و زمان آزاد زیادی داشته باشید، محتوای سایت تاجرآموز برای شماست. فقط کافیست عمل کنید، همین!

نوشته های بیشتر از تحریریه تاجرآموز
مطالب زیر را حتما بخوانید
  • درآمد چرم دوزی با دست
    کسب درآمد با چرم دوزی با دست

    3.41k بازدید

  • کسب و کارهای اینترنتی موفق در جهان
    کسب و کارهای اینترنتی موفق در جهان

    582 بازدید

  • روشهای واقعی کسب درآمد دلاری در ایران
    روشهای واقعی کسب درآمد دلاری در ایران (جدید 99)

    12.11k بازدید

  • کسب درآمد از تلگرام
    کسب درآمد از تلگرام

    1.04k بازدید

  • صفر تا صد صادرات زعفران به ترکیه
    صفر تا صد صادرات زعفران به ترکیه

    6.11k بازدید

جدید تر آموزش نحوه ی کسب درآمد اینترنتی از آپارات برای علاقه مندان تولید فیلم
قدیمی تر کسب درآمد از بیت کوین

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

مقالات منتشر شده
  • کسب درآمد با چرم دوزی با دست
  • کسب و کارهای اینترنتی موفق در جهان
  • روشهای واقعی کسب درآمد دلاری در ایران (جدید 99)
  • کسب درآمد از تلگرام
  • صفر تا صد صادرات زعفران به ترکیه
تمامی حقوق برای تیم تجاری تاجرآموز محفوظ می باشد.
keyboard_arrow_up